​Ring til os for et godt tilbud

75 62 12 63
​Email: chrbeck@chrbeck.dk

Renovering af badeværelse øger værdien på din bolig

Søger du et godt tilbud på renovering af dit badeværelse i Horsens, Vejle og Skanderborg, er vi hos Chr. Beck & Søn et professionelt VVS-firma med kompetencerne i orden. 

Renovering af badeværelse hos os betyder, at den perfektionistiske VVS’er får lov til at vise sine færdigheder, da et flot badeværelse bygger på design, funktionalitet og komfort. Derfor skal det hele gå op i en højere enhed, og spille perfekt sammen for et optimalt resultat. Vi har mere end 35 års erfaring i branchen, og vi ved derfor, hvordan vi kan optimere dit badeværelse, så du får et nyt og lækkert design. 

Et nyt badeværelse giver ikke blot et mere spændende og indbydende hjem, hvor der er rart at være, men det øger også værdien af din bolig.

Totalentreprise inden for renovering af badeværelse

​Virker det uoverskueligt at skulle tage kontakt til flere forskellige håndværkere, med henblik på at renovere dit badeværelse? 

Vi hjælper med alt fra skitsetegninger til eksekvering. Vi kan varetage hele entreprisen, og tage kontakt til murere, tømrere samt andre relevante håndværkere, så du ikke skal røre en finger. Få en total renovering af dit badeværelse, hvor vi har det fulde ansvar for projektet. 

Du har derfor kun én fast kontaktperson, som sørger for, at alt går efter planen. Vi har hjulpet mange private husejere med deres badeværelsesprojekter, så vi ved derfor, hvordan vi får det bedste resultat.

Vi anvender nogle af markedets bedste produkter og løsninger

For at sikre, at vi får det bedste resultat af et nyt badeværelse, anvender vi altid nogle af markedets bedste produkter og løsninger. 

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af nye badeværelser, da det bidrager til sikkerheden ved montering og installation. Har du et projekt, ser vi frem til at komme med professionel rådgivning og vejledning, så vi sammen kommer i mål med en renovering af dit badeværelse, som du bliver glad for.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Ring på telefon 75 62 12 63 eller skriv til chrbeck@chrbeck.dk.

Henning Pedersen & John Villumsen​

CVR: 20487100

​Allegade 48

8700 Horsens

​Telefon: 75 62 12 63

Email: chrbeck@chrbeck.dk