​Ring til os for et godt tilbud

75 62 12 63
​Email: chrbeck@chrbeck.dk

Fjernvarmeinstallation i høj kvalitet

Søger du et professionelt VVS-firma i Horsens, Vejle eller Skanderborg til at udføre en fjernvarmeinstallation, tilbyder vi hos Chr. Beck & Søn at varetage den for dig. Vi har mange års erfaring med at installere fjernvarme hos private, der ønsker at gå over til en god og billigere energiløsning. Har dit hjem en anden løsning lige nu, så er vi eksperter i at overgå til fjernvarme i de kommuner, hvor det er valgfrit. Vælger du os, vil vi stå for hele din fjernvarmeinstallation, så du ikke skal bekymre dig om noget som helst.

Fordele ved en fjernvarmeinstallation

Der er nogle helt klare fordele ved at få udført en fjernvarmeinstallation. Der er rigtig mange, der vælger at få netop fjernvarme, fordi det en nemmere energikilde at have med at gøre.

Yderligere er der følgende åbenlyse fordele:

  • ​Miljøvenlighed
  • ​Kræver ingen service, da det er nærmest vedligeholdelsesfrit
  • ​Giver mindre støj
  • En billigere løsning.

Vil du gerne spare penge, gøre noget godt for miljøet og slippe for at vedligeholde noget som helst, er en fjernvarmeinstallation i din bolig lige det, der skal til. Flere kommuner har besluttet, at de skal overgå til fjernvarme. Det er en mere miljørigtig energikilde, idet fjernvarmesektoren er i færd med at omlægge sin produktion til mere vedvarende energi og biobrændsel.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Ønsker du at få fjernvarme, har vi mere end 35 års erfaring på området, så kontakt os endelig med henblik på at finde en god løsning til dig.

Tag kontakt til os og få et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at etablere fjernvarme hos dig. Ring på telefon 75 62 12 63 eller skriv til chrbeck@chrbeck.dk for at høre nærmere om dine muligheder.

​​

Henning Pedersen & John Villumsen​

CVR: 20487100

​Allegade 48

8700 Horsens

​Telefon: 75 62 12 63

Email: chrbeck@chrbeck.dk